Informatie over spa's
beginpagina Sunbelt Spa's


Het drukfiltersysteem
Het Sunbelt Spa's Top Loaded, in-line drukfiltersysteem is veruit superieur boven ieder schuimfilter. 100% van het water wordt door het system gepompt vanaf de afvoer en de afschuimer en geeft een zeer efficiënte filtratie. Op SSS wordt bij een hoge pompsnelheid een omleiding langs het filter ingeschakeld, waardoor de straalprestaties verbeterd worden en een goede filtratie gehandhaafd blijft. Op de P, S en USS verzorgen een ¼ PK-pomp en een afzonderlijke set waterlijnen een constante volle waterstroom door het filtersysteem.

Handig formaat
Alle Patio Spa's passen door standaard formaat deuropeningen.

Kiezen van kleuren en jet-systemen

Alle getoonde Sunbelt Spa's zijn verkrijgbaar met verschillende jet-systemen en verkrijgbaar in een scala van modieze kleuren. U kunt contact met ons opnemen over de verschillende jet-systemen en kleuren. Voor alle kleuren geldt dat ze mogelijk niet exact overeenkomen met de beschikbare kleuren. De werkelijke kleur van uw Spa kan iets afwijken van de voorbeeldkleuren.

Redwood ombouwen
De Sunbelt Spa's Redwood ombouwen zijn geconstrueerd als mooi meubilair. Met de hand vervaardigen ervaren houtbewerkers prachtige ombouwen om uw Spa te omgeven. De hoeken zijn afgerond om de ronding van uw Spa te completeren. Vier verwijderbare zijkanten zorgen voor bereikbaarheid van de binnenkant. Een beits met UV-filter wordt gebruikt als afwerking van de mantel. Een 10 cm brede hitte-afdichting van ABS plastic omhluit de Spa-bodem volledig.

Afsluiting van uw spa
Het hoge zware schuim, versterkt met gegroefde verstevigingen, loopt taps toe van 10 naar 5 cm om een snelle waterafvoer te garanderen. Het geheel is afgewerkt met 3 mm heavy/duty plastic. De buitenafwerking is brandvertragend, marinekwaliteit vinyl met 100% polyester rug en is verkrijgbaar in een reeks van kleuren om bij uw spa te passen. Een dampafsluiting bij de scharnieren en een strak passende `buitenmantel` voorkomen warmteverlies. De deksels zijn bestand tegen chloor, schimmel en -43 graden Celcius, koude-scheuren. Ook zijn er verstevigde handgrepen en veiligheidssloten met sleutels.

Unieke kenmerken
Wilt u een lijst met de unieke kenmerken zien van een spa van Sunbelt Spa. Kijk dan snel hier!